Meer resultaten voor vintage

vintage
Patchwork / Vintage RugVista.
Patchwork / Vintage. Velen beschouwen Patchwork en Vintage-vloerkleden als de nieuwste trend in het ontwerpen van vloerkleden. Patchwork-vloerkleden zijn samengesteld uit oudere kleden die met de hand worden versneden en vervolgens op een geweven rug worden gestikt voor extra steun.
HOME Vintage Designs.
Navigatie Vintage Designs Winkelwagen. Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. NEW DESIGN Jiri Jiroutek. WAT IS CZECH DESIGN. BEZOEK ONZE WINKEL. Ben je op zoek naar uniek en prachtig vormgegeven vintage design meubilair?
Vintage Revival SHOP Webshop en winkel voor toffe en betaalbare vintage meubels en woonaccessoires.
Vintage eetkamerstoelen, originele skaibekleding. In de winkelwagen. Vintage eetkamerstoel, zwart skai. In de winkelwagen. In de winkelwagen. Vintage teakhouten nachtkastjes. In de winkelwagen. Vintage eetkamerstoelen, vrolijke print. In de winkelwagen. Vintage staande bollenlamp. In de winkelwagen. Vintage kastje met schuifdeurtjes.
Happy Vintage // Toffe meubels voor je event.
// WAT WE DOEN. Het concept van Happy Vintage is eigenlijk heel simpel. We hebben toffe meubels en accessoires die je kunt huren. En nog leuker vinden we het wanneer we je mogen helpen om je event of bruiloft te stylen. Het gaat om echt. Echte spullen, echte mensen, echte verhalen.
Vintage posters retro kunst Desenio.nl.
Om snel te kunnen vinden wat u zoekt, hebben we een speciale categorie gemaakt voor onze favoriete vintage posters. Fleur uw wanden op met motieven van bloemen en planten die we nog kennen van de schoolposters uit onze jeugd of met foto's' van sporters uit begin 1900.
Vinted Verkoop, ruil en koop fashion outfits, vintage kleding en accessoires.
Download de app. Vertrouwen en veiligheid. Jassen en jacks. Hoodies en sweatshirts. Blazers en pakken. Topjes en shirts. Broeken en leggings. Jumpsuits en playsuits. Lingerie en nachtkleding. Kostuums, speciale outfits. Tassen met flap en gesp. Tassen met patronen en borduurwerk.
Vintage Fox Webshop met vintage kleding, schoenen en accessoires.
Als je verzot bent op vintage kleding, laarzen, schoeisel, tassen, accessoires en decoratie voor in huis dan kun je hier je hart ophalen. We hebben zelfs artikelen voor little foxes. In deze vintage webshop vind je bijzondere vintage items uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90.
HOME Vintage Designs.
Ben je op zoek naar uniek en prachtig vormgegeven vintage design meubilair? Ontdek tijdloos en modern Tsjechisch design uit de jaren 50' en 60. Al ons meubilair wordt met zorg gerestaureerd om het originele karakter te bewaren en verkeert weer in top conditie.
Vintage Virus Webshop: Vintage meubels retro accessoires.
Bank Bijzettafel Bijzettafels Boekenkast Bureau Deens Deens design Design Dressoir Dressoirkast Dressoirkastje Eetkamerstoelen Eettafel Fauteuil Hanglamp Highboard Hout Industrieel Industriële Kapstok Kast Ladekast Ladekastje Lamp Leer Leren Louis van Teeffelen Lowboard Metaal Metalen Mimiset Pastoe Poef Rotan Salontafel Scandinavisch Schuine pootjes Stoel Stoelen Tafel Teakhout Vintage Wandmeubel Wandsysteem Zwart.