Meer resultaten voor tango

tango
Argentijnse tango Wikipedia.
Tango in de straten van Buenos Aires. Demonstratie van de tango uit 1930. Argentijnse tango is een stijl in muziek, dans en poëzie die eind 19e eeuw ontstond aan de Río de la Plata Buenos Aires en Montevideo. Uit de Argentijnse tango is de ballroomtango ontstaan.
Tango Wikipedia.
Adidas Tango de officiële wedstrijdbal tijdens het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 1978 in Argentinië. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tango of met Tango in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tango inzichtelijk te maken.
Ballroomtango Wikipedia.
De houding bij de tango is anders dan bij de andere ballroomdansen, omdat de dame haar linkerhand niet op de schouder van de heer heeft liggen, maar om zijn elleboog heen buigt en haar vingers hierbij tegen de ribbenkast van de heer aandrukt.
Agenda Milonga Tango in Belgium.
This week we'll' have the pleasure to danse on classical tango, milonga, waltz, tango nuevo, neo tango and non-tango that are nice to dance for the moment you can still enjoy the paintings and sculptures of the very talented Belgian artist Edith Smets while dancing upstairs, wooden dance floor, nice ambiance!
Tango lessen Art of Walk Argentijnse Tango.
Tango is respectvol dansen met je eigen gevoelens en die van je partner. Je laat je buikgevoel spreken en geniet van deze vrijheid, op de tonen van de muziek. We leren je eenvoudige bewegingen die samengesteld een individuele tango dans creëren.

Contacteer ons