Meer resultaten voor tweedehands kleding verkopen aan winkel

tweedehands kleding verkopen aan winkel
Inkoop t Tweede Trefpunt.
In de maanden juli en augustus is er GEEN inbreng; wel hebben we dan nog een enorme voorraad die elke dag de winkel in gaat. Een donatie kleding die je aan ons wilt schenken is elke dag heel erg welkom. Wat kun je aanbieden? Als je iets verkopen wilt, mag het echt niet verjaard of te gedragen zijn, tenzij het juist vintage" kleding" is.
Zazoekleding 2e hands dameskleding.
Zazoe is n 2e hands dameskleding winkel, bestaat al sinds 1999 en is gevestigd aan de Kleverparkweg 21b zwart te Haarlem. In de winkel vind je merken zoals Just B, Mexx, Benetton, Vanilia, Claudia Sträter, Filippa K, Kuyichi, Massimo Dutti, Dept, Sissy Boy, Expresso etc etc. De maten lopen vanaf maat 34 tm 46. Tevens verkopen wij schoenen, laarzen, sjaals en tassen, alles van prima kwaliteit eigentijds en zo goed als nieuw! Maar ook voor nieuwe sieraden en sjaals kan je bij ons terecht. Alle kleding hangt op maat en iedere dag wordt er weer nieuwe kleding opgehangen.
Dagelijks Inbreng kleding Tweedehands kleding en Outlet.
SECOND LIFESTYLE VOOR TWEEDEHANDS KLEDING EN OUTLET. Verkoop uw eigen kleding en breng het in! Our terms in English! Wij nemen elke dag van particulieren, kleding, schoenen, tassen, riemen, sierraden etc. in voor dames, heren, baby kinderen. De kleding moet gewassen, gestreken en in de mode zijn. De kleding wordt direct bekeken, u hoeft dus geen afspraak te maken. Wij nemen bijna alle merken in, van HM tot Prada wij nemen geen kleding in van bv de merken Primark. Echter als de winkel erg vol hangt, moeten we helaas wel selectiever worden met wat we in de winkel hangen en nemen we geen merken meer in zoals HM, Zara, etc. Uitzondering hierop is babykleding t/m maat 80, hiervan nemen we alleen de duurdere merkkledingNoppies, Tommy Hilfiger, Mc Gregor in. We nemen op dit moment Najaarskleding in! Wanneer kunt u kleding inbrengen. U bent bij ons het gehele jaar door elke dag welkom om kleding in te komen brengen. Maar let op, de inname stopt 1 uur voor sluitingstijd grotere hoeveelheden raden wij aan 15, uur voor sluitingstijd te komen.
Imagine mode met ervaring.
mode met ervaring. Bij Imagine krijgen wij bijna elke dag nieuwe inbreng van tweedehands dameskleding, lingerie, schoenen en accessoires. Moderne kleding in verschillende stijlen als klassiek, sportief, gala, vintage, laagjes en shabby chique. In het kenmerkende blauwe pand aan de van Karnebeekstraat 19 in Zwolle huist sinds 2002 Imagine.mode met ervaring. Vanaf 2016 helpt eigenaresse en gastvrouw Lies van der Velde u bij het uitzoeken van uw outfit of bij inbreng van tweedehands kleding. Af en toe staat ook Harriët in de winkel. Wilt u uw tweede hands kleding verkopen?
Kleding verkopen aan tweedehands winkels Mode Beauty Viva Forum.
Ik heb een zak met kleding die ik nooit meer draag en op Marktplaats heb ik slechts enkele dingen kunnen verkopen. Ik denk er nu over om mijn kleding te verkopen aan tweedehands winkels, althans, om dat te proberen. Ik ben benieuwd of ze erop zitten te wachten, het is niets bijzonders, gewoon wat hm dingetjes. Wie heeft dit ook wel eens gedaan en heb je er geld mee verdiend? En weet iemand nog een goed adresje daarvoor in Amsterdam? fiba zondag 14 maart 2010 om 0945.: Alle reacties Link kopieren Quote. Hier is een winkel waar je kinder en dameskleding kunt inbrengen. Van de kleding die in de winkel verkocht wordt krijg je een bepaald percentage. Wat niet verkocht wordt gaat naar een goed doel en krijg je ook geen geld voor.
Appel Appel Ei Ei winkel Tweedehands voor Kleding nieuwe Kopen en en tweedehands Verkopen. kleding.
En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Het assortiment wisselt dagelijks, dus als je regelmatig binnenloopt heb je grote kans als eerste de mooiste items te vinden! Zoek een winkel. Hoe werkt het. Je kleding verkopen bij Appel Ei is simpel. Kom tijdens openingstijden langs bij een van onze winkels en zet je voormalige favoriete kledingstukken om in euros. Wij verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Twijfel je of jouw items geschikt zijn om bij ons te verkopen? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.
2dehands dames kleding kopen 2dehandsmodeanita.nl.
Wij hebben een kleine collectie in de maten 48 t/m 54. Inbreng van merkkleding.: Vanwege het te grote aanbod kan er helaas geen kleding meer aangenomen worden door NIEUWE inbrengers. De dames die al jaren komen kunnen kleding blijven inbrengen. Maar ook hierin worden voortaan andere aanname-keuzes gemaakt. Meer info vind je op de pagina veelgestelde" vragen" rechtsboven op de homepage. In verband met de wet op het privacybeleid: uw gegevens worden alleen gebruikt om uw kleding te registreren voor uitbetaling en worden niet aan derden verstrekt. Bij stopzetting van de activiteit worden alle klantgegevens vernietigd. Anita 2dehands merkkleding modeaccessoires.
Startpagina www.angamode.nl tweedehands kleding damesmode. ANGA 2e Hands Damesmode.
Welkom bij ANGA 2e-hands Damesmode, winkel in gebruikte kleding! Sinds februari 2014 heb ik een winkel in 2e-hands damesmode aan de Broederstraat 5 in Kampen. In mijn winkel vind je een verscheidenheid aan tweedehands kleding en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen.
Werkcafe Utrecht.
dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00. In de Utrechtse Terre des Hommes winkel kunt u gebruikte goederen kopen zoals kleding, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen niet electrisch. De goederen zijn schoon en van goede kwaliteit. Alles wordt voor een lage prijs aangeboden en is aantrekkelijk voor mensen met een kleine beurs. De opbrengst van de winkel komt direct ten goede aan een opvangcentrum voor mishandelde kinderen en vrouwen in Cambodja. Het project bestrijdt de handel in kinderen en vrouwen voor de seksindustrie. Loeff Berchmakerstraat 9. Vanaf 8 april 2013 in hartje Utrecht, geopend. Wij verkopen tweedehands en nieuwe kinderkleding en schoeisel van bekende merken zoals Armani Junior, Gaastra, Tommy Hilfiger, Gant, Vingino, DolceGabbana, Schotch Shrunk, Schotch Rebelle en Burberry.

Contacteer ons