Op zoek naar www?

www
Hartstichting Oplossingen voor een gezond hart. list. pause. play. location. sphere. stack. arrow-left. arrow-right. arrow-right-la. arrow-left-la. mail-bordered. grid. dots. user. guide. cart. phone. pdf. zoom. donation. home. trash. faq. package. profil
Informatie van de Rijksoverheid Rijksoverheid.nl.
Schoolvakanties, Eindexamens, Hoger onderwijs, Basisonderwijs, Werken in het onderwijs. Overheid en democratie. Privacy en persoonsgegevens, Gemeenten, Provincies, Koninklijk Huis. Recht, veiligheid en defensie. Identiteitsfraude, Terrorismebestrijding, Ouderlijk gezag en voogdij. Verkeer en vervoer. Rijbewijs, Verkeersregels, Openbaar vervoer, Verkeersveiligheid, Bijzondere voertuigen. Zelfstandigen zonder personeel zzp, Minimumloon, Ouderschapsverlof, Werktijden, Ontslag. Informatie van de Rijksoverheid. Thuisblijven door corona. Soms is het nodig dat u thuis blijft en geen bezoek ontvangt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Lees de regels. Bekijk het overzicht met de vakantieperiodes in het nieuwe schooljaar.
Online boeken en cadeaus bestellen gratis verzending Bruna.nl.
Alles in categorie kantoor. Teken en kleurboeken. Haken en breien. Schilderen verven en kleien. Alles in knutselen en hobby. Versiering en decoratie. Familiespellen en bordspellen. Leerzame spelletjes en boeken. Bekijk alle actietitels. Bekijk alle populaire boeken De populairste boeken in één overzicht. Zo heb je snel de boeken van je favoriete auteurs in huis. Toevoegen aan verlanglijst. Dit product is online uitverkocht.
Home Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl.
TVL open voor recreatieve vliegsector en intermediairs. Vaststellingsperiode tegemoetkomingen agrarische sector verlengd. Coronavirus: wat betekent dit voor onze dienstverlening? Financiering voor ondernemers. Alles weten over ondernemen? Ga naar Ondernemersplein. Vraag advies aan andere ondernemers op Higherlevel.nl. Werken bij RVO. Over deze site.
Home politie.nl. Home politie.nl. politie.nl.
Direct naar het menu. Direct naar het menu. Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844. Aangifte of melding doen. Over de politie. Aangifte of melding doen. Vragen over corona en politiewerk. Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram. 112 Als elke seconde telt.
Home politie.nl. Home politie.nl. politie.nl.
Welkom op de website van NS NS.
Coronamaatregelen bij NS. Abonnementen en corona. Internationale treintickets annuleren. Situatie op het spoor. Voorzieningen op het station. Voorzieningen in de trein. Reizen met een OV-chipkaart. In en uitchecken. Online kaartje kopen. Fiets in de trein. Reizen met een functiebeperking. Zonder reizen door de poortjes. Terug naar hoofdmenu Sluit submenu. Submenu: Kaartjes Toeslagen. alles over Kaartjes Toeslagen. Amsterdam Travel Ticket.
Den Haag Home.
Werken bij de gemeente. Den Haag als werkgever, arbeidsvoorwaarden. Stad van vrede en recht. Internationale organisaties en internationale zone. Den Haag in cijfers. In Den Haag in cijfers vindt u informatie over de stad en haar inwoners. Projecten en thema's.'
Actuele informatie over het nieuwe coronavirus COVID-19 RIVM.
De data op het Dashboard van de Rijksoverheid worden nog wel dagelijks bijgewerkt. Mocht je de dagelijkse cijfers in de update gebruiken voor eigen statistieken dan kun je deze vinden via open data van het RIVM Let op: deze website is vooral bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en minder gebruiksvriendelijk dan je wellicht gewend bent. Zoek op COVID-19 voor de actuele bestanden. Een databestand met de cumulatieve aantallen per gemeente per dag van gemelde COVID-19 patiënten, in het ziekenhuis opgenomen COVID-19 patiënten en overleden COVID-19 patiënten is daar te vinden. Een databestand met karakteristieken van elke positief geteste COVID-19 patiënt in Nederland is daar te vinden. De data worden dagelijks geüpdatet. 29-06-2020 1400: uur. Update 29 juni 2020. Vandaag zijn er 78 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19.